Kabine Toplanıyor: Gözler 2024 Öğretmen Atamaları Açıklamasında

Kabine ne zaman toplanacak sorusunun cevabı geldi. Gözler 2024 öğretmen atamalarına çevrildi...

Atama bekleyen öğretmenler günlerdir ''Kabine ne zaman toplanacak?'' sorusunu merak ediyorlardı. Edinilen bilgilere göre Kabine yarın toplanacak. 

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2024 öğretmen atamalarıyla ilgili toplam kontenjan kararının Kabine Toplantısı'nda verileceğini belirtmişti. Önümüzdeki Kabine Toplantısı'nda 2024 öğretmen atama sayısının gündeme gelmesi bekleniyor. Toplam kontenjan sayısı netlik kazandığında açıklama yapılacak. Yani yarın 2024 öğretmen atamaları konusunda açıklama gelebilir.

Son Kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan Verecek

Bakan Tekin, mümkün olan en yüksek atama sayısını almak için çaba gösterdiklerini açıklamıştı. Konuyla ilgili olarak da Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le görüştüğü biliniyor. 

2024 Öğretmen Atama Kontenjanları Ne Kadar Olur?

Sağlık Bakanlığına 35 bin kontenjan ayrılmış durumda. MEB'e, kamu kurumları arasında en yüksek atama kontenjanının verilmesi bekleniyor. MEB'e 40 bin ve üzeri kontenjan verilmesi tahmin ediliyor. Atama bekleyen öğretmenlerin ise talebi daha yüksek.

Ogretmenmeb.com olarak konuyla ilgili gelişmeleri takip ederek sizlere aktarmaya devam edeceğiz...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Öğretmen Atama Ve Tayinler Haberleri