Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atama Bekleyen Öğretmenlerin Beklediği Açıklamayı Yapmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 2024 öğretmen atama sayısını açıklaması bekleniyordu. Beklentiler boşa çıkmış oldu...

Kabine toplantısında 2024 öğretmen atamaları konusununda görüşülmesi, sonrasında ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2024 öğretmen atama sayısını açıklaması bekleniyordu. Beklentiler havada kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada öğretmen atamaları konusunda değinmedi. Atama bekleyen öğretmenler de hayal kırıklığına uğradı.

Bugün gelmesi beklenen açıklama sonrasında 2024 öğretmen atama takvimi, 2024 öğretmen atama kontenjanları beklenmeye başlanacaktı. Fakat toplam kontenjan açıklanmadığı için, takvim ve branşlara göre dağılım bekleyişi de ertelenmiş oldu.

Ogretmenmeb.com olarak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'i konuyla ilgili açıklama yapmaya davet ediyoruz. Toplam atama sayısı, atama takvimi ve branşlara göre kontenjan sayısı açıklanmalıdır. Ayrıca atamalar KPSS puanı üstünlüğüne göre yapılmalıdır.

Konuyla ilgili gelişmeleri takip ederek sizlere aktarmaya devam edeceğiz...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Öğretmen Atama Ve Tayinler Haberleri