Ataması Yapılan 20 Bin Sözleşmeli Öğretmenden Hangi Evraklar İstenecek?

3 Eylül 2021 tarihi itibarıyla 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapıldı. Peki ataması yapılan sözleşmeli öğretmenlerden göreve başlama esnasında hangi evraklar istenecek? Ogretmenmeb.com olarak açıklıyoruz...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvim kapsamında 20 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları bugün açıklandı. Atama törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de katıldı.

Öncelikle Ogretmenmeb.com olarak ataması yapılan 20 bin öğretmenimize hoş geldiniz diyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Ataması yapılan 20 bin öğretmenin merak ettiği en önemli konu hangi evrakların isteneceği...

Ogretmenmeb.com olarak konuyla ilgili gerekli araştırmaları yaptık. İl ve ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından yapılan duyuruları inceledik.

İstenen evraklar hemen hemen aynı görünmekte. 20 bin sözleşmeli öğretmenden hangi evraklar istenecek sorusunu özetle cevaplayacağız...

  1. *Lisans diploması veya geçici mezuniyet belgesi
  2. *Varsa pedagojik formasyon belgesi
  3. *Varsa denklik belgesi
  4. *Son 6 ay içinde çekilmiş biyometrik fotoğraf (6 adet)
  5. *Adli sicil belgesi
  6. *Mülakat başvuru formu
  7. *Tercih başvuru formu
  8. *Atama sonuç belgesi çıktısı
  9. *Öğretmenlik yapmasına engel yoktur yazılı sağlık kurulu raporu
  10. *Kimlik fotokopisi
  11. *İlçenin anlaşmalı banka şubesinden hesap açılması
  12. *Mal bildirim formu

Atanan öğretmenlerden istenen formlar bu şekilde. İl ve ilçelere göre ufak değişiklikler olabilir. Tam olarak hangi belgeleri teslim edeceğinizi atandığınız ilçe milli eğitim müdürlüğüne sorarak teyit etmenizde fayda vardır.

OGRETMENMEB.COM / ÖZEL HABER

Bu yazının tüm hakları ogretmenmeb.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca sadece aktif link verilerek ve kaynak gösterilerek alıntı yapılabilir. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının aktif link verilmeden ve kaynak gösterilmeden alıntılanması halinde yasal takip başlatılacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Öğretmen Atama Ve Tayinler Haberleri