45 Bin Atama Tercih Ekranı Açılıyor: Tercih Edilebilecek Okullar Listesi Açıklanacak

45 bin sözleşmeli öğretmen ataması için tercih ekranı açılacak. Tercih edilebilecek okullar listesi açıklanacak. İl ve okul bazlı kontenjanlar Ogretmenmeb.com'da olacak...

45 bin öğretmen atamasında son aşamaya geliniyor. Ogretmenmeb.com olarak yakından takip ettiğimiz süreçte tercih ekranı açılacak. Atama takvimine göre atama tercihleri 2-6 Mayıs 2023 tarihleri arasında alınacak.

45 BİN ATAMA TERCİH EKRANI AÇILDI. TIKLAYINIZ

MEB tarafından tercih edilebilecek okullar listesinin de açıklanmasını bekliyoruz. Aynı zamanda adaylar, tercih ekranlarında hangi okulların tercihe açıldığını da görebilecekler.

Tercih ekranı 6 Mayıs'a kadar açık olacak. 8 Mayıs 2023 tarihinde ise atama sonuçları açıklanacak. Ataması yapılacak 45 bin öğretmen 1 Eylül 2023 tarihinden itibaren göreve başlayabilecek.

Bakan Özer, yeni atanacak 45 bin öğretmenin yüzde 50'den fazlasının deprem bölgesine gönderileceğini, en çok atamanın da Hatay'a yapılacağını söylemişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

İlgili Haberler

45 Bin Atama Tercih Ekranı Açıldı

Öğretmen Atama Ve Tayinler Haberleri