2022 Ocak Özür Grubu Atama Sonuçları Bekleniyor

ÖĞRETMENLERİN 2022 YARIYIL TATİLİ AİLE BİRLİĞİ, SAĞLIK, CAN GÜVENLİĞİ MAZERETLERİ VE ENGELLİLİKDURUMU İLE DİĞER NEDENLERE BAĞLI YER DEĞİŞTİRME SONUÇLARI BEKLENİYOR. MEB TARAFINDAN 2022 OCAK ÖZÜR GRUBU ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANACAK.

MEB Personel Genel Müdürlüğü tarafından öğretmenlerin 2022 Ocak özür grubu atama sonuçları açıklanacak.

Öğretmenler, eş, sağlık, can güvenliği vb mazeretleri sebebiyle özür grubu kapsamında atama başvurusunda bulunmuşlardı. MEBBİS başvuru ekranı 12 Ocak'ta kapandı. Sırada sonuçların açıklanması var.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvime göre öğretmenlerin yarıyıl tatili özür grubu (eş durumu) atama sonuçları 14 Ocak 2022 Cuma günü açıklanacak. Ogretmenmeb.com olarak 2022 özür grubu atama sonuçlarını takip ederek eş zamanlı olarak sizlerle paylaşacağız. Mazerete bağlı yer değiştirme sonuçlarını öğrenmek için gün içerisinde aralıklarla sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

SONUÇLAR AÇIKLANDI. TIKLAYINIZ

Ataması yapılan öğretmenler 21 Ocak 2022 tarihinden itibaren ilişik keserek yeni atandıkları kurumda göreve başlayabileceklerdir.

Yer değiştirmeler, öğretmenlerin tercihleri dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılacaktır. Hizmet puanının eşitliği hâlinde sırasıyla; öğretmenlikteki hizmet süresi daha fazla olana, öğretmenliğe daha önce başlayana öncelik verilecek; eşitliğin devamı hâlinde ise atanacak öğretmen bilgisayar kurası ile belirlenecektir.

Sonuçlar, “personel.meb.gov.tr” adresinde yayınlanacak olup yer değiştirmesi yapılan öğretmenlerin tebligat, ayrılma ve başlama işlemleri Yer Değiştirme Takviminde belirtilen süreler içinde tamamlanacaktır. Açıklamalarda yer almayan hususlarda Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmeliğinin ilgili hükümleri esas alınacaktır.

OGRETMENMEB.COM / ÖZEL HABER

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Öğretmen Atama Ve Tayinler Haberleri