Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

2022 MEB Öğretmenlerin İl Dışı(İller Arası) Atama Sonuçları Saat Kaçta ve Nereden Öğrenilecek?

ÖĞRETMEN ATAMA VE TAYİNLER

Öğretmenlerin 2022 yılı isteğe bağlı iller arası(il dışı) tayin-atama(yer değiştirme) sonuçları 1 Ağustos 2022'de saat kaçta ve nereden açıklanacak?

 Milli Eğitim Bakanlığı 2022 yılı öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülüğüne ve isteğe bağlı il dışı tayin tercihleri 25-29 Temmuz 2022 tarihlerinde MEBBİS üzerinden alınmıştı. Bakanlığın yayımladığı kılavuza göre iller arası yer değiştirme sonuçları bugün(1 Ağustos 2022) açıklanacak.

 MEB, 2019 yılına kadar öğretmenlerin atamalarını atama.meb.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştiriyordu. Son 2 yıldır yapılan il dışı tayin sonuçları MEBBİS üzerinden sorgulanabiliyor. Bu yıl da öğretmenlerin il dışı atama sonuç sorgu ekranı da MEBBİS üzerinden açılacak.

 2022 MEB İL DIŞI TAYİN SONUÇ SORGU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

 2022 yılında öğretmenlerin en çok merak ettiği sorular arasında ''İl dışı atama sonuçları 2022 nereden öğrenilir?'', ''MEB 2022 öğretmenlerin il dışı tayin sonuçları saat kaçta açıklanacak?'' ve benzeri sorular yer almaktadır.

Öğretmenlerin 2022 yılı iller arası tayin sonuçlarının Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri(MEBBİS) Başvuru İşlemleri Modülünden açıklanacağı edinilen bilgiler arasında. Öte yandan il dışı tayin sonuçların saat kaçta açıklanacağı bilinmezken bakanlığın geçmiş yıllarda yaptığı atamaların 14.00-15.00 veya akşam 17.00-19.00 sularında olduğu bilinmektedir.

 Bizi Twitter'dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.