15 Bin Öğretmen Ataması İçin Ön Başvurular Ne Zaman Başlayacak?

MEB tarafından yapılan açıklamaya göre 15 bin öğretmen ataması yapılacak. Peki ön başvurular ne zaman yapılacak? Detaylar Öğretmen MEB'de...

15 bin sözleşmeli öğretmen ataması için MEB tarafından açıklama yapılmıştı. Yapılan açıklamaya göre 15 bin sözleşmeli öğretmen 2. dönem görevinin başında olacak.

Peki 15 Bin Öğretmen Ataması İçin Ön Başvurular Ne Zaman Başlayacak?

15 bin sözleşmeli öğretmen atama takvimine göre; ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihlerinin alınması 27 Eylül 2021 - 8 Ekim 2021 tarihleri arasında olacak.

Sözlü sınav merkezlerinin ilanı 25 Ekim 2021 tarihinde yapılacak. Sözlü sınavlar 12-27 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Okul/kurum bazlı atama tercihleri 21-26 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacak. Atama sonuçları ise 31 Ocak 2022 tarihinde açıklanacak.

Atama için 2020 ve 2021 KPSS puanları kullanılabilecek.

Milli Sporcuların Beden Eğitimi alanına sözleşmeli öğretmen olarak atanması için ayrılacak kontenjan, bu atamaya ilişkin alan bazlı kontenjan dağılımı sonrasında belirlenecek ve atama sayısından düşülecek.

Ogretmenmeb.com olarak ataması yapılacak tüm öğretmenlerimize şimdiden görevlerinde başarılar dileriz...

OGRETMENMEB.COM / ÖZEL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Öğretmen Atama Ve Tayinler Haberleri