ÖSYM, İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavını Öğretmenlerin Tercihine Açtı

2021 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2. Dönem) oturumu için salon başkanı ve gözetmen görev talep ekranı açıldı.

ÖSYM, bir yeni sınav görevini öğretmenlerin tercihine açtı. 2021 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (2. Dönem) 12 Aralık 2021 tarihinde saat 10.15'te yapılacak.

Sınavda görev almak isteyen öğretmenler 25-29 Kasım tarihleri arasında gis.osym.gov.tr adresi üzerinden görev talebinde bulunabilecekler.

ÖSYM tarafından görev talep ekranında yapılan bilgilendirme şu şekilde:

''2021 İSG-2 için görev almak istiyorsunuz. Bu sayfada görevlendirilmek istediğiniz binaları tercih edebilirsiniz. Görevlendirme işleminde tercihleriniz dikkate alınacaktır, fakat ihtiyaç durumunda tercihleriniz dışında başka bir binaya da görevlendirilebilirsiniz. Eğer bina tercihi yapmazsanız sınav merkezinizdeki herhangi bir binaya görevlendirilebilirsiniz.''

OGRETMENMEB.COM

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Meb Öğretmen Haberleri