Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

Öğretmenin cesedi 5 yıl sonra bulundu

MEB ÖĞRETMEN

Muğla Bodrum'da yaşamını sürdüren emekli öğretmen Çetin Akıncı'nın 5 yıl önce evinde öldüğü ve cesedinin daha yeni bulunduğu ortaya çıktı.

Müğla Bodrum'da yaşamını sürdüren ve emekli öğretmen olan 68 yaşındaki Çetin Akıncı'dan uzun süre haber alamay yakınları durumu hemen jandarmaya bildirdi. 

Harekete geçen ekipler Akıncı'nın evini tespit etti ve eve gidildi. Kapını açılmaması üzerine ekipler eve çilingir yardımıyla girdi. 

5 yıl önce hayatını kaybettmiş

Evde arama yapan ekipler 68 yaşındaki emekli öğretmenin yaklaşık 5 yıl önce öldüğü ve yatağında cesedinin çürümüş olduğu gördü.

Yaşanan üzücü olayla ilgil olarak açıklama yapan, mahalleden bir kişi, Çetin öğretmeni en son yaklaşık olarak 5 sene önce gördüklerini ve Türkiye'de hiç bir yakının olmadığını, ailesinin ise yurt dışında yaşadığını söyledi.Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken Akıncı'nın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Sözcü

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.