Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

MEB, Öğretmenlere Verilen Başarı Belgesini MEBBİS'e İşledi

MEB ÖĞRETMEN

MEB tarafından tüm öğretmenlere verilen başarı belgesi öğretmenlerin kişisel MEBBİS'lerine işlendi.

 Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, getçiğimiz günlerde salgın sürecinde öğretmenlerin uzaktan eğitim faaliyetlerinde göstermiş oldukları gayretlerden dolayı tüm öğretmenlere başarı belgesi verileceğini duyurmuştu.

 Başarı belgesinin mevzuatta yer alan şekliyle mi yoksa sembolik olarak mı verileceği öğretmenler tarafından merak ediliyordu. Bakan Özer'in bahsettiği başarı belgesi mevzuatta olan şekliyle verildi ve MEBBİS'e işlendi.

 Başarı belgesi kontrolü yapmak isteyen öğretmenler MEBBİS'e giriş yaparak Kişisel Bilgiler Modülüne girdikten sonra Ödül Kaydı kısmını kontrol edebilirler. Başarı belgesinin veriliş nedeni Çalışkanlık olarak işlendi ve bu hafta içi tüm öğretmenlere bu belge verilmiş oldu.

 MEBBİS'e Giriş İçin Tıklayınız

 Bilindiği üzere 3 defa başarı belgesi alan öğretmenlere üstün başarı belgesi veriliyor ve idarenin uygun gördüğü şekilde ve en yüksek devlet memuru maaşını geçmeyecek şekilde ikramiye alabiliyor.

 OGRETMENMEB.COM / ÖZEL HABER

Yorumlar (2)

Ayşe 2 Yıl Önce

Biz halk eğitim idareci ve öğretmenlerine işlenmemiş

İsim önemli değil bence... 2 Yıl Önce

Herkes çalışkansa neden bu halde eğitim?

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.