Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

MEB'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Konulu Resmi Yazı

MEB ÖĞRETMEN

MEB, öğretmenler günü konulu resmi yazıyı ve kutlama programını 81 il valiliğine gönderdi.

 Milli Eğitim Bakanlığı, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü 22.11.2021 tarihli ve 24 Kasım Öğretmenler Günü konulu resmi yazıyı 81 il valiliğine gönderdi. Yazıda, bakanlık koordinasyonunda yapılacak 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarının öğretmenlik mesleğinin toplum nazarında yüceltilmesi, öğretmenlerin moral ve motivasyonları ile birlik-beraberliği artırıcı amaç taşıdığı vurgulanırken günün önemine yakışır şekilde yüz yüze ve çevrimiçi kutlamaların yapılacağı belirtildi.

MEB'in 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Yazısı İçin Tıklayınız.pdf

 Genel müdürlük, resmi yazıda yurt içi ve dış temsilciliklerde yapılacak kutlamalar çerçevesinde şehit öğretmen aileleri, huzurevinde kalan öğretmenler, ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerin kabirlerinin ziyaret edilmesini istedi. Milli Eğitim Bakan yardımcısı Petek Aşkar imzalı yazıda, 5 sayfalık 24 Kasım Öğretmenler Günü Haftası Tören ve Etkinlik Programı da eklendi. 

24 Kasım Öğretmenler Günü Yüz Yüze Kutlama Programı İçin Tıklayınız.pdf

 MEB'in programına göre kutlamalar 22-24 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacak. Yüz yüze ve çevrimiçi olarak iki ayrı program hazırlandığı görülürken, çevrimiçi programlar https://ogretmen.meb.gov.tr/ , https://ogretmen.meb.gov.tr/sehitogretmenler, TRT EBA Kanalı ve YouTube ÖYGM Resmi Kanalı aracılığı ile takip edilebilecek.

OGRETMENMEB.COM / ÖZEL HABER

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.