En Az 1 Seminer Videosu İzlemeyen Öğretmenlere Yine Ek Ders Ödemesi Yapılmıyor

Sene sonu mesleki çalışmalarını tamamlamayan öğretmenlere ara tatilde olduğu gibi ek ders ücreti ödenmeyecek.

 Milli Eğitim Bakanlığı(MEB), aldığı karar ile öğretmenlerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı sene sonu mesleki çalışmalarının Öğretmen Bilişim Ağı(ÖBA) üzerinden gerçekleştirilmesinin önünü açtı.

  Bakanlık, 20-24 Haziran 2022 tarihleri arasında ÖBA'dan, sene sonu mesleki çalışmalar için belirlenmiş konulardan en az 1 tanesini bitiren öğretmenlerin mesleki çalışmalarının tamamlanmış sayılacağını açıklamıştı. Listede yer alan çalışmalardan en az 1 tanesini tamamlayan öğretmenler, mesleki çalışmalarını tamamlamış oldu. 

 Bilindiği üzere Nisan ayındaki ara tatilde de mesleki çalışmalar ÖBA üzerinden yapılmış, çalışmasını yapmayan veya tamamlayamayan öğretmenlere ek ders ücreti ödemesi yapılmamıştı.

 Sene sonu mesleki çalışmaları tamamlayan öğretmenlere 15 saat ek ders ücreti ödenecek, seminer videolarından en az birini tamamlayamayan öğretmenlere ücret ödenmeyecek, ödense bile geri alınacak.

 OGRETMENMEB.COM / ÖZEL HABER

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Meb Öğretmen Haberleri