Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

EBS'den PCR testi zorlamasına sert çıkış

MEB ÖĞRETMEN

Eğitim Bir Sen, bugün gündeme gelen PCR testi yapmayan öğretmenlerin derse alınmayacak iddialarına sert bir açıklama yaptı..

EBS'den PCR testi zorlamasına sert çıkış

Bugün gündeme gelen bir haberde, Milli Eğitim Bakanlığının PCR testi yaptırmayan öğretmenlerin derse alınmaması talimati verdiği iddia edildi. Konuyla ilgili olarak resmi bir açıklama yapılmazken, Eğitim Bir Sen'^den sert bir açıklama geldi.

EBS Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; 

 “Yüz yüze eğitim öğretmenlerin derse girmesi ile mümkündür” PCR testi yaptırmayan öğretmenlerin derslere alınmaması hatalı bir uygulamadır.

Eğitimciler çok büyük bir oranda aşı olmuşken (%92 -93) hala PCR testi ve aşı tartışması üzerinden zorlamalarda bulunmak eğitime katkı sağlamayacak, okulların açık tutulması hedefine de hizmet etmeyecektir.

Dayatmalar yerine eğitimcilerin derslerine odaklanması sağlanmalı, moral motivasyonunu bozacak politikalardan uzak durulmalı, PCR testi zorlamasından vazgeçilmelidir.

ifadeleri kullanıldı..

Konuyla ilgili olarak ilerleyen saatlerde Milli Eğitim Bakanlığından resmi bir açıklama bekleniyor...

ogretmenmeb.com/özel

Yorumlar (1)

Kazım 3 Yıl Önce

Dayatmalar yerine eğitimcilerin derslerine odaklanması sağlanmalı, moral motivasyonunu bozacak politikalardan uzak durulmalı, PCR testi zorlamasından vazgeçilmelidir. Ayrıca sendika bunun için gereken her türlü çaba ve çalışmayı yapmalıdır. Açıklamayı takdir takdir ile karşılıyorum.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.