Ara Tatil Seminerlerini Tamamlayamayan Öğretmenler İçin MEB'den Açıklama

MEB, ara tatil mesleki çalışmalarını EBA'dan tamamlayamayan öğretmenler için önemli bir açıklamada bulundu.

 Milli Eğitim Bakanlığı(MEB), Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü, 2021-2022 eğitim öğretim yılı 1. ara tatil olan 15-19 Kasım 2021 tarihleri arasında mesleki çalışmalarını Eğitim Bilişim Ağı(EBA) üzerinden çeşitli nedenlerle tamamlayamayan öğretmenler için önemli bir açıklama yaptı.

 Genel müdürlük yayımladığı duyuruda ''15-19 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılan Mesleki Çalışma Dönemi Seminerlerini herhangi bir sebepten dolayı tamamlayamayan öğretmenlerimiz kendilerine tanımlanan seminerlere 21 Kasım 2021 tarihine kadar  EBA üzerinden erişebileceklerdir.'' ifadelerine yer verildi.

 Buna göre, mesleki çalışma tarihini kaçıran, teknik sebeplerden dolayı mesleki çalışmaları yarım kalan veya herhangi bir sebeple sisteme giriş yapamayan öğretmenler için EBA'da mesleki çalışmalar erişime açıldı. EBA ana sayfasının sol kısmındaki menüde yer alan Mesleki Çalışmalar sekmesine tıklandığında hiç başlatılmayan veya yarım kalan mesleki çalışmalara erişim sağlanmaktadır.

 Mesleki çalışmalariçin EBA'ya giriş MEBBİS, eba.gov.tr veya EBA Mobil uygulamalarından herhangi biriyle yapılabiliyor.

 OGRETMENMEB.COM / ÖZEL HABER

Yorum Yap
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Meb Öğretmen Haberleri