Adaylık Eğitim Programının Süresi 30 Eylül'e Kadar Uzatıldı

30 Ocak 2024 tarihine kadar Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden açıldığı belirtilen Adaylık Eğitim Programının süresi 30 Eylül 2024 tarihine kadar uzatılmıştır.

MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünün ''Adaylık Eğitim Programı'' konulu ve 31.01.2024 tarihli yazısı...

İlgi (a)'da kayıtlı Yönetmelik hükümleri çerçevesinde hazırlanan Millî Eğitim Bakanlığı Aday Öğretmen Yetiştirme Sürecine İlişkin Kılavuz kapsamında aday öğretmenler için İlgi (b)'de kayıtlı yazımızla 30 Ocak 2024 tarihine kadar Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden açıldığı belirtilen Adaylık Eğitim Programının süresi 30 Eylül 2024 tarihine kadar uzatılmıştır.

Bakanlığımız kadro ve pozisyonlarında 12.05.2022 tarihinden sonra göreve başlayan ve hâlen aday öğretmen olarak görev yapanlara gerekli bilgilendirmenin yapılması ve ilgililere Adaylık Eğitim Programının tamamlattırılması için gerekli hassasiyetin gösterilmesi hususunda gereğini rica  ederim.


Cevdet VURAL
Bakan a.                                 
Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Meb Öğretmen Haberleri