Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

Yeni Rekor: Öğretmenlere 7 Bin 600 Lira Maaş Promosyonu

MAAŞ VE EK DERS

Öğretmenlere tek seferde ödenecek 7 bin 600 liralık maaş promosyon anlaşması imzalandı.

 Yıldız Haber'den Erol Küçük'ün haberine göre Giresun'un Bulancak ilçesinde öğretmenlere 7 bin 600 liralık maaş promosyonu imzalandı. Bulancak Eğitimciler Birliği Sendikası ilçe başkanı Menderes Yüksel, ''İhale sonucuna göre her bir öğretmenimize 3 yıllığına peşin olarak 7600TL ödenecek'' ifadelerini kullandı.

 Edinilen bilgiye göre ihaleye 9 banka katılırken, en yüksek teklifi veren Halkbank ve Yapı Kredi son ikiye kaldı. Son tekliflerde Halkbank 7 bin 600 liralık teklifle ihaleyi kazanan banka oldu ve Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halkbank arasında maaş promosyon anlaşması imzalandı.

 Anlaşmaya göre 2022 yılı ocak ayının 15'inden sonra ve ocak ayı bitmeden öğretmenlere 7 bin 600 lira maaş promosyonu ödemesi yapılacak. Anlaşma, 2024 yılının aralık ayında 3 yıllık süre dolduğunda sona erecek. Detayların ilerleyen günlerde paylaşılması bekleniyor.

 İstanbul'un Sultangazi ilçesinde 7 bin 401 liralık promosyon anlaşmasının ardından İstanbul Küçükçekmece'den 7 bin 561 liralık rekor promosyon anlaşması haberi gelmişti. Böylece Giresun'un Bulancak ilçesinden 7 bin 600 liralık anlaşma ile promosyon anlaşmalarında son zamanların tazelenen rekoru da gelmiş oldu.

 OGRETMENMEB.COM / ÖZEL HABER

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.