Öğretmenlere Servis Ücreti Verilmesi Talebine MEB'den Cevap Geldi

Artan servis ve yol ücreti maliyetleri sebebiyle ''Öğretmenlere Servis Ücreti'' talep edilmişti. MEB'den bu konuya olumlu yanıt geldi.

Eğitim-İş Sendikasının ''Köy okullarında görev yapan öğretmenlerin, servis ücretleri konusunda yaşadığı sorunların giderilmesi'' talebine MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünden yanıt geldi.

İşte MEB'in o yazısı:

Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikasının toplu ulaşım ve lojman imkanı bulunmayan köy okullarında görev yapan öğretmenlere ulaşım yardımı imkanı ile ilgili kurum ve kuruluşlar ile gerekli çalışmaların yapılarak toplu ulaşım imkanı sağlanması talebine ilişkin İlgi’de kayıtlı yazısı incelenerek Ek'te gönderilmiştir.

Bilgilerinizi ve toplu ulaşım ve lojman imkanı bulunmayan merkeze uzak köy okullarında görev yapan öğretmenlerimize ulaşımda yaşadıkları sorunların çözümü için gerekli desteğin verilmesi hususunda gereğini arz ve rica ederim.

Levent ÖZİL
Genel Müdür V.

Eğitim-İş Sendikasının talep yazısı için TIKLAYINIZ

OGRETMENMEB.COM 

Yorum Yap
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Maaş Ve Ek Ders Haberleri