Numan Kurtulmuş: ''Memur Maaşlarına Yüzde 30-35 Zam Yapılacak''

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan memur maaş zammı açıklaması

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, memurlara yapılması planlanan maaş zammı ile ilgili açıklama yaptı. Kurtulmuş, ''Tüm memur ve emeklilerin maaşlarını yüzde 30-35 seviyelerinde artırma kararı aldık.'' ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, TBMM'de 2022 bütçe görüşmelerinde memur ve emekli maaşlarına yapılacak zamla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kurtulmuş'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

''Biz burada tartışmalar yaparken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız toplumumuzun bütün kesimlerinin beklediği konularda önemli kararları kamuoyuyla paylaştı. Tüm memur ve emeklilerin maaşlarını yüzde 30-35 seviyelerinde artırma kararı aldık. Ayrıca sadece doktorlara değil, sağlık çalışanlarımızı da ekleyerek yolumuza devam ediyoruz. 50'den az kişi çalıştıran kobilerimizi kişi başına 100 bin liraya yaklaşan destek vererek daha güçlü hale getireceğiz.''

OGRETMENMEB.COM

Yorum Yap
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Maaş Ve Ek Ders Haberleri