Bir İlçede Daha Promosyon İhalesi Sonuçlandı: Öğretmenler 7401 TL Alacak

İstanbul'un Sultangazi İlçesinde Promosyon İhalesi Açık Arttırma Usulü İle Yapıldı. 12 Kasım 2021 tarihinde yapılan ihale sonucunda öğretmenlerin ve ilçe personelinin alacağı miktar 7401 TL olarak belirlendi.

Sultagazi'de promosyon ihalesi sonuçlandı. 12 Kasım Cuma günü açık arttırma usulü yapılan ihaleye birçok banka teklif verdi. Son olarak Halkbank, Akbank ve Yapı Kredi Bankası teklif verirken, son ikiye Halkbank ve Akbank kaldı.

Uzun süren teklif verme süreci sonrasında en yüksek teklifi veren Halkbank ihaleyi kazanırken, 7401 TL olarak promosyon miktarı elde edilmiş oldu. Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve öğretmenleri 3 yıllık sözleşme gereğince 7401 TL promosyon ödemesi alacak. Bu ücretin 2022 Ocak ayında hesaplara yatırılması bekleniyor.

Ogretmenmeb.com olarak edindiğimiz bilgilere göre Sultangazi'de bir önceki ihalede 1900-2000 TL arasında bir ödeme yapılmıştı. Bu miktardan sonra 7401 TL'ye imza atılması önemli bir başarı olarak göze çarpıyor.

Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tekbaş, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

''Sultangazi ìlçe Millî Eğitim Müdürlüğü  personeli için yaptığımız Promosyon sözleşmesine  #7401#TL ile en yüksek teklif veren Halkbank'a ve sözleşme imzalamak için ısrarla teklifini yineleyen Akbank'a tüm çalışanlarımız adına teşekkürlerimi sunarım.''

OGRETMENMEB.COM / ÖZEL HABER

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Maaş Ve Ek Ders Haberleri