Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

Açıköğretim 2022 Sınav Görevi Ücreti Ne Kadar?

MAAŞ VE EK DERS

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan sınavlarda görev alan öğretmenlere salon başkanı ve gözetmen olarak ne kadar ücret ödenecek? İşte Açıköğretim 2022 sınav görevi ücretleri...

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıköğretim fakültesi sınavlarında görev alan öğretmenlerin görev ücretleri ne kadar oldu?

Anadolu Üniversitesi tarafından AÖF salon başkanı ve gözetmen ücretleri başta olmak üzere tüm görevlilerin ücretlerine 2021 yılı sonuna doğru zam yapılmıştı.

Yapılan zamla birlikte salon başkanı ücreti 200 TL, gözetmen ücreti ise 170 TL olmuştu. Bu ücretin artacağını Ogretmenmeb.com olarak birkaç ay öncesinden takipçilerimiz ile paylaşmıştık.

2022 yılına girilmesiyle beraber bu ücretlerin artıp artmayacağı merak ediliyordu. 

Anadolu Üniversitesi tarafından Açıköğretim sınav görevi ücretlerine 2022 yılına girilmesiyle beraber yeni bir zam yapılmadı. 2021 yılı sonundaki gibi aynı ücret ödenmeye devam edecek.

Yani 2022 yılında da salon başkanlarına 200 TL, gözetmenlere ise 170 TL ücret ödenecek.

Bina sınav sorumlusu 280 TL, bina sınav sorumlusu yardımcısı 230 TL, yedek gözetmen 150 TL alacak.

Ogretmenmeb.com olarak önerimiz en düşük görevli ücretinin 250 TL olması yönündedir...

OGRETMENMEB.COM 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.