29 Ekim Cuma Günü Öğretmenlere ve Okul Yöneticilerine Ek Ders Ücreti Ödenir Mİ?

29 Ekim 2021 Cuma günü okul yöneticilerine ve öğretmenlere ek ders ücreti ödenir mi? Hangi ek ders ücretleri ödenir? Detaylar Ogretmenmeb.com'da...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bu yıl cuma gününe denk geliyor. Okullarda tören hazırlıkları başladı. Peki 29 Ekim günü öğretmenlere ve okul yöneticilerine ek ders ücreti ödenir mi? Hangi ek ders ücretleri ödenir, hangileri ödenmez? Detaylar Ogretmenmeb.com'da...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın yaklaşmasıyla beraber ekim ayı ek ders hesaplamaları da merak edilmeye başlandı. Sitemize gelen mesaj ve yorumlarda ek ders ücreti hesabının nasıl olacağı sorulmaktadır.

Ogretmenmeb.com olarak 29 Ekim 2021 Cuma gününe ait ek ders ücreti hesaplamasının nasıl olacağını kısaca özetlemek istedik...

29 Ekim Cuma günü için okul yöneticisi ve öğretmenlere normal ders yükü karşılığında ek ders ücretleri ödenir. Öğretmenlerimiz ve okul yöneticilerimiz okullarda yapılacak törenlere katılırlar.

Fakat nöbet ücreti, egzersiz, DYK, İYEP, evde eğitim, destek eğitim, koordinatörlük gibi fiilen yapılmayan faaliyetlerin ek ders ücretleri ödenmez.

Ek ders ücretlerini hesaplayan okul yöneticilerimizin buna göre işlem yapması gerekmektedir.

Yine halk eğitim merkezlerindeki çeşitli kurslar da resmi tatil sebebiyle yapılamayacağından ek ders ücretleri de ödenmeyecektir.

Ogretmenmeb.com olarak tüm öğretmenlerimizin, okul yöneticilerimizin ve öğrencilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı şimdiden kutluyoruz.

OGRETMENMEB.COM / ÖZEL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Maaş Ve Ek Ders Haberleri