2023 Ocak Maaş Bordrosu Yayımlandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı e-Bordro Hizmeti 2023 Ocak Maaş Bordrosu Sorgulama Ekranı Açıldı.

E-Devlet üzerinden memurların 2023 Ocak maaş bordrosu erişime açıldı. 2023 Ocak maaş bordronuzu sorgulamak için www.turkiye.gov.tr adresine girdikten sonra ''Hazine ve Maliye Bakanlığı e-Bordro Hizmeti'' ekranına girmeniz gerekmektedir. 2023 yılı Ocak ayı seçildiğinde bordro açılacaktır. (Yoğunluk sebebiyle sorgulama ekranında hata oluşabilir.)

2023 Ocak Maaş Bordrosu İçin TIKLAYINIZ

NOT: Bordrolarda görünen maaşlar yüzde 16,48 üzerinden hesaplanmıştır.

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından yönetilen bilişim sistemi aracılığıyla, 210 kamu idaresinde yaklaşık 2,9 milyon kamu görevlisinin maaşının elektronik ortamda ödenmesinin sağlandığı hatırlatıldı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Cumhurbaşkanımızın müjdesini verdiği yüzde 30 zam Meclis Genel Kurulunda kabul edildi. Kamu görevlilerimizin refah düzeyini artırmaya yönelik ilave zam tutarının hızlı bir şekilde hesaplara yatması için ekibimiz özveriyle çalışarak sistemlerimizi güncellediler. Ocak ayı maaşlarının hesaba geçmesiyle birlikte, yüzde 13,52 oranında ilave zam ve 1 Ocak- 14 Ocak tarihleri arası katsayı artışından kaynaklanan 14 günlük maaş farklarının da ödenebilmesi amacıyla sistemlerimizi kamu kurumlarımızın kullanımına açacağız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Maaş Ve Ek Ders Haberleri