Memurlara Zam Müjdesi Mi Geliyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim öncesinde memurlara zam müjdesi verecek mi?

Memurlara Zam Müjdesi Mi Geliyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memurlara ocak ayında önce yüzde 25, daha sonra bu sayı revize edilerek yüzde 30 oranında zam açıklamıştı. Asgari ücrete yapılan yüzde 55 lik zammın ardından memurlarda bu zam miktarı memnuniyet yaratmamış, yeni bir zam beklentisi oluşmuştu. Keza hayat pahalılığı, asgari ücret zammına göre arttı, memur maaşları ciddi şekilde alım gücü kaybına uğradı.

Ocak ayından sonra verilen kulis bilgileri neticesinde memur ve emeklilere seçim öncesi ek bir zammın geleceği haberleri kamuoyunda yer almıştı. Lakin yaşanan felaket sonucunda sadece emeklilerin en düşük maaşlılarına bir iyileştirme yapıldı.

Ek bir zam için kanun gerekiyor. TBMM'nin kapalı olması hasebiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim vaadi şeklinde memurlara zam müjdesi bekleniyor. Seyyanen bir iyileştirme müjdesi gelebilir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Memur Sen Kongresinde müjde verebilir!

Memur Sen'in 1 Mayıs tarihinde kongresi var. İddiaya göre bu kongreye Cumhurbaşkanı Erdoğan da davet edilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kongreye katılması durumunda memurlara zam müjdesi verebileceği iddia ediliyor.

Konuyla ilgili gelişmeleri takip ederek sizlere aktarmaya devam edeceğiz...

Bizi Twitter üzerinden takip etmek için TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Haber Haberleri