Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Öğretmenlere Yönelik 3600 Ek Gösterge Açıklaması

KAMU HABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur-Sen programına katılarak öğretmenlere yönelik açıklamalarda bulundu. Açıklamasında 3600 ek gösterge konusuna da değindi.

3600 ek gösterge konusu uzun zamandır gündemde. Geçtiğimiz yıllarda 3600 ek göstergenin getirileceği sözü verilmiş fakat verilen sözler tutulmamıştı. 2023 seçimleri yaklaşırken 3600 ek gösterge konusu yeniden gündeme geldi.

Konuyla ilgili son açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memur-Sen programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, "Öğretmenlerimiz başta olmak üzere 3600 ek gösterge meselesini önümüzdeki yılın sonuna kadar çözmeyi planlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklamasına göre 3600 ek gösterge 2022 yılının sonuna kalmış oldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de Memur-Sen programında konuşan isimler arasındaydı. Bakan Bilgin, 3600 ek gösterge konusu ile ilgili olarak,''3600 ek göstergede çalışmalarımız sona yaklaşıyor. Ocak ayında TBMM'ye getireceğiz.'' açıklamasında bulundu.

Her iki açıklamayı birlikte değerlendirecek olursak 3600 ek gösterge 2022 yılının Ocak ayında TBMM'ye gelecek. Çalışmaların tamamlanması ise 2022 yılının sonunu bulacak.

Seçimin 2023 yılında yapılacağı hesaba katılırsa 3600 ek gösterge verilmesinin de 2023 yılına kalması şaşırtıcı olmaz.

OGRETMENMEB.COM / ÖZEL HABER

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.