Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

Bakan Mahmut Özer, Tartışılan Kemalpaşa Kaymakamı Hakkında Açıklama Yaptı

KAMU HABER

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, CNN Türk canlı yayınında Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Son günlerde gündemde olan Artvin Kemalpaşa Kaymakamı hakkında da açıklamalarda bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, CNN Türk canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yüz yüze eğitimdeki son durum, karantinaya giren şube sayısı, öğretmenlerin aşılanma oranı, 15 bin öğretmen ataması, ders süreleri gibi konularda açıklamalarda bulunan Bakan Mahmut Özer, Artvin Kemalpaşa Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın hakkında da açıklamalarda bulundu.

Bilindiği üzere Artvin'in Kemalpaşa ilçesi Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın'ın, ziyaret ettiği Kemalpaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfında ''Hoş geldiniz'' diyerek elini uzatan öğretmeni ''Haddini bil, sınıftan çık dışarıya bekle'' diyerek kovduğu öne sürülmüştü. Bu duruma öğretmenler tarafından ciddi tepki gösterilmişti.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer konuyla ilgili Hande Fırat'ın sorusunu yanıtladı.

Bakan Özer, soruyu şu şekilde yanıtladı:

"Söyleyecek hiçbir şey yok, sözcük bulamıyorum. Hakikaten bu kadar fedakarlık yapan öğretmenlerimizin, özellikle COVID-19 sürecinde, fedakarca cansiperane bir şekilde öğretmenlerimizden bir tanesinin böyle bir muameleye maruz kalmasını esefle kınıyorum. Zaten İçişleri Bakanlığımız da süreci başlattı, gerekli soruşturmaları yapıyorlar. Bu tip şeylerin inşallah bir daha tekrarlanmaması için her zaman öğretmenlerimizin yanında olarak süreci devam ettireceğiz."

Ogretmenmeb.com olarak konuyla ilgili gelişmeleri takip ederek sizlere aktarmaya devam edeceğiz...

OGRETMENMEB.COM / ÖZEL

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.