Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

Okul Öncesi Öğretmeni Koronavirüse Yenik Düştü

GÜNDEM

Koronavirüs yine can aldı. Eğitim camiasını üzen haber İzmir'den geldi.

 Acı haber İzmir'in Kemalpaşa ilçesinden geldi. Kemalpaşa Lütfü Ürkmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görev yapan okul öncesi öğretmeni Nurseven Elbasan(34), 1,5 yaşında kız çocuğu annesi olan Nurseven öğretmen, ikinci çocuğuna hamileyken koronavirüse yakalandı.

 DHA'nın haberine göre yaklaşık 1 ay önce testi pozitif çıkan Nurseven öğretmenin durumu ağırlaşınca İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavisine burada devam edildi. 10 Kasım'da entübe edilen talihsiz öğretmenin 20 Kasım'da İnci adı verilen kızı 6,5 aylık olarak dünyaya geldi. 

 İkinci kızının doğumundan 4 gün sonra 24 Kasım Öğretmenler Gününde vefat eden Nurseven Elbasan(34), eşi Taner Elbasan(35) ve sevenlerini yasa boğdu. Öğretmenlikte 9 yılı geride bıraktığı öğrenilen Nurseven öğretmen, ardında acılı bir eş, 1,5 yaşında ve 5 günlük iki kız çocuğu bıraktı.

  OGRETMENMEB.COM / ÖZEL HABER

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.