Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

Kabine toplanıyor! Masada yüz yüz eğitim var

GÜNDEM

Kabine yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Kabinede Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in sunum yapması bekleniyor.

Kabine toplantısı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak. Masada bulunan önemli konulardan biriside yüz yüze eğitim olacak.

6 Eylül 2021 tarihinde tüm kademelerde başlayan yüz yüze eğitim sonrasında vaka sayıları dikkatle takip ediliirken, Bakanlık bugüne kadar bin 500'den fazla sınıfta uzaktan eğitime geçildiğini açıklamıştı.

Bakan Özer kabineyi bilgilendirecek

 Yüz yüze eğitimde 3.hafta geride kalırken, Milli Eğitim Bakanı Mahmur Özer yarın kabine üyelerine okulların durumu ve tespit edilen koronavirüs vaka sayılarıyla ilgili olarak bilgilendirme yapması bekleniyor.

Uzaktan eğitim gündeme gelir mi?

Okulların açıldığı tarihten bu yana Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, okulların yüz yüze eğitime açık kalması konusunda ısrarcı olduklarını her fırsatta dile getirmişti. Bu sebeple kabinenin gündemine uzaktan eğitimin gelme ihtimali muhtemel görünmüyor.

ogretmenmeb.com/ozel

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.