Elektrik ve Doğalgaz'a Tekrar Zam!

Son zamanlarda elektrik ve doğalgaz'a art arda zam gelmesine tepkiler devam ederken tekrar bir zam haberi geldi.

Son yıllarda ve aylarda elektrik ve doğalgaza gelen üst üste zamlara tepkiler devam ederken, Enerji Bakanı Dönmez'den gelen yeni zam sinyali sonrası bakan Dönmez eleştirilerin odağı haline geldi. Hem elektrikte hem de doğalgazda son 2 yılda %100'ün üzerinde artış olması kabul edilemez karşılanırken yeni zamma ilişkin bakan Dönmez açıklamalarda bulundu.

 Dünyadaki maliyetlerin arttığını ve bu maliyetlerin tüketiciye en az seviyede yansıması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Maliyet artışlarının vatandaşlarımıza en az seviyede yansıması için elimizden gelen çabayı ortaya koyuyoruz" ifadelerini kullandı.

 2021 yılı sonuna doğru veya 2022 yılının hemen başında elektrik ve doğalgaza yeni zam beklenirken, vatandaşlar tekrar zam yapılmamasını ve yapılan zamların geri alınarak, maliyetlerin bir kısmının devlet tarafından karşılanmasını bekliyor.

 OGRETMENMEB.COM / ÖZEL HABER

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri