Bursa'da Okul Müdürü ve Babası Koronavirüse Yenik Düştü

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir okul müdürü ve babası koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.

  Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir lisede müdürlük yapan 57 yaşındaki Kamil Beki ve 85 yaşındaki Recep Beki, koronavirüs sebebiyle hayatlarını kaybetti. DHA'nın haberine göre Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi müdürü Kemil Beki(57), Covid-19'un bazı semptomları nedeniyle PCR testi yaptırdı. Test sonrasında pozitif çıkan Beki, evde karantinaya alındı. 

  Beki'nin karantinadaki durumu ağır seyretmeye başlayınca Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 1 Kasım'dan itibaren tedavisine hastanede devam eden Beki'nin ardından babası Recep Beki(85)'nin de koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

  Bir süre sonra durumu daha da ağırlaşan ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen okul müdürü Kamil Beki(57) entübe edildi ve 15 Kasım'da hayatını kaybetti. Kamil öğretmenin babası Recep Beki'nin de durumu ağırlaştı ve 20 Kasım'da baba Beki de hayata gözlerini yumdu. Baba ve oğlunun 5 gün ara ile vefat etmesi eğitim camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.

  Gemlik'te 5 gün ara ile aynı mezarlığa defnedilen baba ve oğuldan Kamil Beki(57)'nin Covid-19 aşısı yaptırmadığı, babası Recep Beki(85)'nin ise 2 doz aşı yaptırdığı ve 3. doz sırası gelmesine rağmen yaptırmadığı öğrenildi. 

  OGRETMENMEB.COM / ÖZEL HABER

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri