Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

Bayram Tatili 9 Güne Tamamlanmadı

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında Millete Sesleniş konuşması gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında millete sesleniş konuşması gerçekleştirdi. Bilindiği üzere 2, 3 ve 4 Mayıs 2022 tarihlerinde Ramazan Bayramı olması dolayısıyla perşembe ve cuma gününe gelen 5 ve 6 Mayıs 2022 tarihlerinin de tatil edilip Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne uzatılması bekleniyordu.

Ramazan Bayramına 1 haftadan daha az süre kalmasına rağmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın toplantı sonrasında tatilin uzaması yönünde herhangi bir açıklama yapmaması kamu kurumlarının ve dolayısıyla okulların 5 ve 6 Mayıs 2022 tarihlerinde açık olacağı ihtimali oldukça artmıştır.

İlerleyen bir kaç gün içerisinde aksi yönde bir açıklama yapılmazsa Ramazan Bayramı tatili hafta sonu tatili ile birlikte toplam 5 gün olacaktır. Tatil planı yapan öğrenci, öğretmen ve velilerin mağdur olmaması açısından tatil planlarını dikkatli bir şekilde yapmaları gerekmektedir.

 OGRETMENMEB.COM / ÖZEL HABER

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.