Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

Yüz yüze eğitime devam oranı kaç ? Bakan Özer duyurdu

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yüz yüze eğitime devam oranının yüzde 95 seviyesinde olduğunu, bu durumun okullara devam konusunda velilerde kaygı oluşturmadığını gösterdiğini belirtti.

Yüz yüze eğitim koronavirüs hastalığı gölgesinde alınan önlemler ile birlikte sürerken, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yüz yüze eğitime devam oranını açıkladı..

Yüz yüze eğitime devam oranı yüzde 95

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, şu anda ülke genelinde yüz yüze eğitime devam oranının yüzde 95 seviyesinde olduğunu,bu durumun okullara devam konusunda velilerde kaygı oluşturmadığını gösterdiğini belirtti.

Uzaktan eğitime geçen sınıflar var

Özer, bir çok okulda vakalar sebebiyle sınıf bazlı olarak uzaktan eğitime geçilsede, okul olarak yüz yüze eğitimin devam etmesinin önemli olan olduğunu sözlerine ekledi. Bakan Özer, uzaktan eğitime geçen öğrencilerin ise 14 gün boyunda dijital platformlar üzerinden derslerine devam ettiklerini yineledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.