Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

Yüz yüze eğitime ara veren öğrenci sayısı 40 bini buldu

EĞİTİM

Öğrenci Veli Derneği, yapmış olduğu açıklamada, bugün itibariyle karantinaya giren sınıf sayısının 1600 ve öğrenci sayısının ise 40 bin olduğunu duyurdu.

Yüz yüze eğitimde 4.hafta başlarken öğrenci Veli Derneği, yapmış olduğu açıklamada bugün itibariyle karantinada olan sınıf ve öğrenci sayısını duyurdu. 

Yüz yüze eğitime ara veren öğrenci sayısı 40 bini buldu

Dernek, yüz yüze eğitimde 4.hafta başlarken, kendilerine son gelen bilgilere göre ülke genelinde koronavirüs vakaları sebebiyle 1603 sınıfın karantinada olduğunu, buna bağlı olarak ise 40 bin öğrencinin yüz yüze eğitime ara vererek, uzaktan eğitime devam ettiklerini belirtti.

Yüz yüze eğitime ara veren okullar var

Ayrıca dernek geçtiğimiz haftalarda Ordu'da bir okulun, bu hafta ise Giresun'da bir okulun tamamen uzaktan eğitime geçtiği bilgilerine ulaştıklarını belirtti. 

Yorumlar (2)

Selahattin Eşgin 3 Yıl Önce

Her türlü tetbir alı malı yüz yüze eğitimden asla vaz geçilmemeli.

Meral Gül 3 Yıl Önce

Kesinlikle yüz yüze eğitim tedbirleri alıp yüz yüze eğitim vermeliyiz canlı dersler 40 dakika olunca öğrenci derse gelme zorunluluğu da olursa derse katılacaktır

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.