Öğrencilerin Online Eğitim Talebi Twitter'ı Salladı

Yüz yüze eğitimin yerine online eğitim gelmesini isteyen öğrenciler Twitter üzerinden hastag açarak paylaşımlarda bulundular. Kısa sürede Türkiye gündeminde üst sıraya yerleştiler.

Öğrencilerin online eğitim talebi Twitter'ı salladı... Yüz yüze eğitimde 3. hafta biterken koronavirüs salgını sebebiyle öğrencilerden online eğitim talebi geldi.

#KabineOnlineEğitimDevam hastagi ile paylaşımlarda bulunan öğrencilerin Ziya Selçuk fotoğraflarını paylaşmaları da dikkat çekti.

İşte #KabineOnlineEğitimDevam hastagi ile yapılan paylaşımlardan bazıları:

Önümüzdeki Kabine Toplantısında Uzaktan Eğitim Haberi Bekliyoruz Sayın Bakanım

‘’Öyle bir ülke düşünün ki, Koronavirüs Bilim Kurulu online, öğrenciler yüz yüze’’

anlayın işte kurallara uyulmuyor vakalar artıyor. online eğitime geçilmediği sürece artmaya devam edecek

Hibrit eğitim tam olarak bi saçmalık, birkaç ders için o kadar masraf yapmak istemiyoruz! İsteğe bağlı online eğitim olsun.

Aşı sayısında dünyada 7. sıradayız diyorsunuz da... Peki günlük YENİ VAKA sayısında dünyada kaçıncı sıradayız sayın bakanım? DÖRDÜNCÜ sıra olabilir mi? O konuyla ilgili de bir açıklama yapsanız? 

Yurtlarda hiçbir önlem alınmamış, vaka sayıları bu kadar fazlayken biran önce online eğitime geçilmeli 

Gençler ölmek istemiyor. En doğal hakları. 

Pazartesi günü bir güzellik yapıp okulları kapatın  yoksa herşey için geç olacak

Bir sınav öğrencisi olarak okuldan asla verim alamıyorum...Boşa zaman kaybı.

Gençlerin Online eğitim için birçok nedeni var; aşıya bağışıklı varyant, yüksek fiyatlar vs. gibi... Gençleri 120 kişilik sınıflarda maskeli bekletmek ve oksijen eksikliğinin neden olduğu kalp problemleri ve gençler arasında virüsün yayılma potansiyeli.

OGRETMENMEB.COM / ÖZEL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Eğitim Haberleri