MEB, Haftalık Ders Çizelgesine 3 Dersin Eklendiğini Duyurdu

Milli Eğitim Bakanlığı, Ortaöğretim Haftalık Ders Çizelgesine “Ortak Türk Edebiyatı", “Ortak Türk Tarihi” ve "Türk Dünyası Coğrafyası" derslerinin eklendiğini duyurdu.

MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünün ''Ortaöğretim Kurumları Haftalık Ders Çizelgesi Değişikliği'' konulu ve 08.11.2021 tarihli yazısına göre; Ortaöğretim Haftalık Ders Çizelgesine “Ortak Türk Edebiyatı", “Ortak Türk Tarihi” ve "Türk Dünyası Coğrafyası" dersleri eklendi.

İşte MEB'in o yazısı ve ekleri:

Bakanlığımıza bağlı ortaöğretim kurumlarında uygulanan ilgi (b) Karar ile onaylı Ortaöğretim Kurumları Haftalık Ders Çizelgesi’nin seçmeli dersler bölümüne ilgi (c) Karar ile yapılan değişiklikle “Ortak Türk Edebiyatı", “Ortak Türk Tarihi” ve "Türk Dünyası Coğrafyası" derslerinin eklendiği ilgi (a) yazı ile bildirilmiştir.

Buna göre 2022-2023 eğitim öğretim yılından itibaren Bakanlığımıza bağlı ortaöğretim kurumlarında ilgi (c) Karar ile onaylanan ve ekte gönderilen haftalık ders çizelgesinin uygulanacağı konusunda ilinizde faaliyet gösteren özel okulların bilgilendirilmesi hususunda;

Bilgilerinizi ve gereğini arz/rica ederim.

        Abdullah SÜSLÜ

        Genel Müdür V.

45 SAYILI KARAR VE HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

OGRETMENMEB.COM / ÖZEL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Eğitim Haberleri