Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

MEB'deki Kurslar Ara Tatilde Devam Edecek Mi?

EĞİTİM

MEB iş takvimine göre 1. dönem ara tatil 15-19 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Peki ara tatilde kurslar devam edecek mi?

Milli Eğitim Bakanlığının 2021-2022 iş takvimine göre 1. dönem ara tatil 15 Kasım - 19 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Bu tarihler arasında öğrencilere tatil olacak. Öğretmenler ise mesleki çalışmalara devam edecek.

Peki MEB'deki Kurslar Ara Tatilde Devam Edecek Mi?

MEB iş takvimine göre 15 Kasım-19 Kasım tarihleri arasındaki 5 iş gününde öğretmenler mesleki çalışmalara katılacağı için herhangi bir kurs veya ders yapılmayacaktır. Bu tarihlerde öğrenciler de tatilde olacaktır.

Fakat ara tatil öncesindeki 13-14 Kasım ve ara tatil sonrasındaki 20-21 Kasım tarihlerinde varsa kurslar devam edecektir.

MEB'den farklı bir açıklama gelmediği sürece öğretmenlerin mesleki çalışmaları 15-19 Kasım tarihleri arasında 5 gün olarak kendi kurumlarında yüz yüze yapılacaktır.

Mesleki çalışma programının yakın zamanda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanmasını bekliyoruz. Açıklandığı anda Ogretmenmeb.com'da bulabileceksiniz.

OGRETMENMEB.COM / ÖZEL

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.