Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

Kabine toplanıyor! Ders süreleri gündeme gelir mi?

EĞİTİM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın kabineyi topluyor. Masada önemli konularında yer alması beklenirken, şu anda 40 dakika olan ders sürelerinin gündeme gelip, gelmeyeceği merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın kabine üyelerini topluyor. Masada başta koronavirüs ile mücadele başta olmak üzere, bir çok önemli konunun konuşulup karara bağlanması bekleniyor.

Öte yandan koronavirüs pandemisi gölgesinde devam eden yüz yüze eğitiminde kurulun gündeminde olması bekleniyor. Özellikle son günlerde artan aktif vakalarda okulla giden çocukların sayısının çok olmasının görüşülmesi ve alınancak tedbirlerin karara bağlanması bekleniyor. 

Ders süreleri gündeme gelir mi?

Tüm bunların yanından merak edilen bir diğer konuda 40 dakika olan ders sürelerinin, uzaktan eğitimde olduğu gibi 30 dakikaya düşürülüp, düşürülmeyeceği. Bu konununda kurulun gündemine gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, özellik sınıf mevcudu kalabalık illerde (başta megakent İstanbul) ders sürelerinin 30 dakikaya düşürülmesi bir çok kesim tarafından talep ediliyor.

ogretmenmeb.com/ozel

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.