Öğretmen MEB, Öğretmene Dair Her Şey, Öğretmen Haber, MEB Öğretmen, MEB Personel Haberleri, Öğretmen Atamaları, Milli Eğitim Bakanlığı Haberleri, MEB Yönetici Atamaları, EKYS

Çanakkale'de Eğitime Bir Gün Süreyle Ara Verildi

EĞİTİM

Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada eğitim-öğretim bir gün süreyle ara verildiği açıklandı.

Olumsuz hava koşulları eğitimi etkilemeye devam ediyor. Birçok ilden gelen eğitime ara açıklamasının ardından Çanakkale'den de benzer bir açıklama geldi.

Valilik tarafından yapılan açıklama ile 30 Kasım Salı günü eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verildiği belirtildi.

Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklama:

"İlimiz genelinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel tüm eğitim ve öğretim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 30 Kasım Salı günü ara verilmesine karar verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan hamile personel ile engelli ve kronik rahatsızlığı bulunan personel idari izinli sayılacaktır. Kuvvetli rüzgar, fırtına ve tam fırtınanın oluşturabileceği çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem arz etmektedir. İl Afet Müdahale Planında görevli bulunan çalışma gruplarının personel, taşıt ve ekipman olarak müdahale için hazırlıklı bulunmaları gerekmektedir."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.