Bilsem müzikal yatkınlık testi

Bilsem müzikal yatkınlık testi 20-24 Mart tarihleri arasında uygulanacak.

Bilim ve Sanat Merkezlerine Öğrenci Seçme süreci devam ediyor. Genel Zihinsel Yetenek uygulamaları belirlenen merkezlerde uygulayıcılar tarafından yapıldı. Görsel Algı Testi ile Müzikal Yatkınlık Testi ise öğrencilerin kendi okullarında yapılacak.

BİLSEM resim yetenek alanı ön değerlendirme uygulamaları 13-17 Mart 2023 tarihleri arasında tamamlandı. Müzik yetenek alanı ön değerlendirme uygulamaları ise 20-24 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacak. Müzikal yatkınlık testi öğrencilerin kendi okullarında MEBBİS üzerinden yapılacak.

MEB tarafından uygulayıcı kılavuzu okullara gönderildi. Demo uygulama ise öğrencilerin erişimine açıldı.

Resim ve müzik yetenek alanları ön değerlendirme uygulamaları http://meb.ai/bilsem alan adresi üzerinden sınıf öğretmenlerinin, okul rehber öğretmen/psikolojik danışmanlarının veya okul idarecilerinin “Kullanıcı Adı” ve “Şifre” alanlarını doldurarak sisteme giriş yapmaları ile açılır. T.C. kimlik numaralı MEBBİS veya e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi şifreleriyle sisteme “Giriş” yaptıktan sonra karşılarına bir ekran gelecektir. Uygulamayı yapma yükümlülüğü öncelikle sınıf öğretmenlerine aittir.

DEMO UYGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

UYGULAYICI KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

E-okul Ve Öba Haberleri