MEB, Arçelik ve Aidata Firmaları İle Akıllı Tahta Alımı İçin Sözleşme İmzaladı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni akıllı tahta alımı yapılacak. Yapılan anlaşmalara göre Arçelik ile 18 bin 500 adet, Aidata ile 50 bin adet akıllı tahta alımı için anlaşma yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı toplamda 68 bin 500 adet akıllı tahta alımı için sözleşme imzaladı. İki firma ile yapılan anlaşmalara göre 2021-2022 ve 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı içerisinde toplam 68 bin 500 yeni akıllı tahta sınıflarda olacak.

Arçelik İle Yapılan Anlaşma:

MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü, ARÇELİK ile 27 Ekim 2021 tarihinde sözleşme imzaladı.

Sözleşme, Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullardaki derslik, laboratuvar ve atölyelerde öğretmen, öğrenci ile idarecilerin öğrenme-öğretme ortamlarından faydalanmaları amacını kapsıyor. Fatih Projesi kapsamında 18.500 adet etkileşimli tahta alımına ilişkin imzalanan sözleşme ile etkileşimli tahtaların tedarik ve okullara montaj işlemlerinin hızla tamamlanarak 2022-2023 eğitim-öğretim yılında hizmete sunulması planlanıyor.

Aidata İle Yapılan Anlaşma:

MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü, AİDATA ile 27 Ekim 2021 tarihinde sözleşme imzaladı.

Sözleşme, Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullardaki derslik, laboratuvar ve atölyelerde öğretmen, öğrenci ile idarecilerin öğrenme-öğretme ortamlarından faydalanmaları amacını kapsıyor. Fatih Projesi kapsamında 50.000 adet etkileşimli tahta alımına ilişkin imzalanan sözleşme ile etkileşimli tahtaların tedarik ve okullara montaj işlemlerinin hızla tamamlanarak 2021-2022 eğitim-öğretim yılında hizmete sunulması planlanıyor.

OGRETMENMEB.COM

İlk yorum yazan siz olun
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ogretmenmeb.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

E-okul Ve Öba Haberleri